top of page
 • Voor wie is het bedoeld?
  Het programma is voor alle medewerkers die (weer) willen starten met een meer actieve/gezonde leefstijl en daar best wat ondersteuning bij kunnen gebruiken. Dus wil jij onder begeleiding iets meer en bewuster bewegen, zonder daarbij overmatig zware inspanningen te moeten leveren? Meld je dan aan en geef jouw vitaliteit een boost!
 • Is er ruimte om vragen te stellen?
  Na afloop wordt aan alle deelnemers een plenaire 10-minutes presentatie geboden, waarbij het onderwerp en de oefeningen van de dag kernachtig, maar op een luchtige en ontspannen wijze wordt gepresenteerd. Na deze 10 minuten staat het iedere deelnemer vrij om vragen te stellen.
 • Wordt er een lunch aangeboden?
  Na de korte presentatie wordt aan alle deelnemers een gezonde lunch aangeboden. Tijdens deze lunch van 30 minuten kan de crosswalkdag op een luchtige en ontspannen wijze doorgesproken worden met de instructeurs, waarna jij met een goed gevulde maag, geactiveerde spieren en een geïnspireerde geest de zondag verder kan invullen.
 • Wat is Crosswalking?
  Deze bewegingsvorm is een afgeleide van het inmiddels bekende en veel beoefende Crossfit. Ook Crosswalking kent een scala aan oefeningen op basis van de eigen kracht, lenigheid en uithouding. Echter, ligt de basis in het actief wandelen en zijn alle oefeningen tijdens het wandelen gericht op bewust, effectief en verantwoord bewegen. Dit alles binnen de grenzen van het eigen (cardiovasculaire) vermogen dankzij de inzet van Garmin smartwatches tijdens de Be Fit dagen.
 • Hoeveel kost het?
  Het vitaliteitsprogramma Be Fit 'coaching basis' is voor alle medewerkers van de bij Railsport aangesloten (spoorweg)bedrijven gratis. Er wordt een lunch van €12,50,- aangeboden, echter is dit vrijblijvend.
 • Hoelang duurt een Be Fit dag?
  Op basis van onze ervaringen weten wij dat een Be Fit dag geen hele zondag hoeft/moet kosten. Daarom starten wij om 10.00 uur in de ochtend en ben jij rond het middaguur helemaal klaar voor de verdere invulling van jouw zondag. Een zondag waarbij je ruimschoots aan de dagelijkse bewegingsnorm hebt voldaan, vele calorieën hebt verbrand en de nodige stimulans mee krijgt om zelf een maand lang verantwoord te gaan werken aan die belangrijke gezonde(re) lifestyle!
bottom of page