Brood met tonijnsalade

2 personen

< 15 minuten

Lunch

Bereiding

  1. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes;

  2. Was het stuk appel en snijd het in kleine blokjes;

  3. Was de peterselie en knip het fijn;

  4. Meng de appel, de peterselie en de yoghurt door de tonijn en maak dit op smaak met wat peper;

  5. Rooster het brood en besmeer het met het tonijnmengsel.

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn (naturel, op water)

  • ½ (rode) appel

  • 2 takjes peterselie

  • 1 eetlepel dikke halfvolle yoghurt

  • peper

  • 2 volkoren boterhammen

Voedingswaarden

  • Energie

  • Eiwit 

  • Koolhydraten 

  • Waarvan suikers

  • Vet 

  • Waarvan verzadigd vet 

  • Vezels 

  • Zout 

- 175 kcal

- 20 gram

- 20 gram

- 4 gram

- 2 gram

- 0 gram

- 3 gram

- 1 gram

© 2019 by Cross Walking