top of page

Coaching plus

Cross Walking
Cross Walking (70)_edited.jpg

Intensieve personal coaching (2 maanden)

Wanneer jij kiest voor de module 'coaching plus' dan kies je voor intensieve coaching gekoppeld aan de crosswalkdagen. Naast een aantal coachings- en testmomenten ontvang je ook een persoonlijk beweegplan en een voedingsadvies, beide gericht op een haalbaar realistisch resultaat.

InBody test

De InBody test maakt snel, nauwkeurig en zeer gebruiksvriendelijk een analyse van je lichaamssamenstelling, het is essentieel als het gaat om het meten van de algemene gezondheid. Deze innovatieve impedantiemeting gaat verder dan het meten van het gewicht, maar biedt inzicht in lichaamssamenstelling zoals vetmassa, spiermassa en het vocht dat er in het lichaam zit. Het biedt daarmee een goed beeld van je basale gezondheidsstatus. Deze Inbody test wordt zowel bij aanvang als aan het einde van het Be Fit traject in het Railsport Fitcenter te Utrecht aangeboden.

Persoonlijk beweeg-/adviesplan

Het beweeg-/adviesplan wordt in overleg afgestemd op je persoonlijke doelstelling en je referentiehartslag op basis van leeftijd alsook fysieke (start)niveau. Met dit beweeg-/adviesplan wordt je in staat gesteld om ook thuis verantwoord te bewegen. 

Voedingsadvies

Binnen deze module wordt een voedingsadvies op maat aangeboden, afgestemd op jouw leefpatroon (werk/vrijetijdsbesteding) in combinatie met jouw dagelijkse lichamelijke inspanning. Voorafgaand krijg je wel wat huiswerk mee van onze voedingsdeskundige, om o.a. een goede indruk te krijgen van jouw eet- en leefpatroon.

image00032_edited.jpg
2018-05-06 BE FIT SOEST-118.jpg

E-coaching

Tussen de programmadagen door kan je zo vaak als gewenst via de mail contact opnemen met jouw coach. Misschien om het beweegprogramma bij te laten stellen of iets te vragen over het hartslaggestuurd trainen. Vraag maar raak, want jouw coach heeft meestal een passend antwoord dan wel een advies gereed.


Kosten module coaching plus

€ 559,00 per persoon.

​​

* NS Werknemers kunnen deze kosten mogelijk deels ten laste brengen van hun Individueel budget.

bottom of page