top of page
VITALITEITSPROGRAMMA

Cross Walking

Wat is Cross Walking

Cross Walking is een afgeleide van het inmiddels bekende en veel beoefende Cross Fit. De overeenkomst met Cross Fit ligt in de combinatie met verschillende bewegingsvormen die in de basis gericht op zijn op de eigen kracht, lenigheid en uithouding. Dit in combinatie met wandelen in plaats van hardlopen, maakt deze sport voor iedereen toegankelijk en uitvoerbaar.

Cross Walking is niet zoals Cross Fit gericht op een hoge intensiteit en snelle uitvoering, maar op het functioneel en vooral beheersbaar uitvoeren van de verschillende bewegingsvormen. Hierbij is de persoonlijke hartslag bepalend voor de intensiteit. Door de hartslag binnen een bepaalde persoonlijke zone te houden, is het actief wandelen voor iedereen uitvoerbaar en vooral op termijn leuk (lees niet te zwaar) en toch uitdagend genoeg om ook op termijn vol te houden. 

De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en licht springen, Het doel van Cross Walking is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo beheersbaar mogelijk fit en gezond te worden.

Coaching basis

Personal coaching

Ergens aan beginnen is makkelijk en vooral leuk, maar iets volhouden is vaak een stuk moeilijker! Daarom is dit vitaliteitsprogramma gekoppeld aan persoonlijke coaching. Onze Be Fit coaches gaan jou helpen om de vooraf gestelde  doelstellingen samen te behalen.

 

Geen fysieke afmatting!

Onze coaches gaan jou niet fysiek afmatten, maar gaan jou tijdens de programmadagen motiveren en adviseren.  De coaching is namelijk gericht op plezierig en effectief bewegen, passend bij jouw persoonlijke leefstijl. Hierdoor zal jij ook na afloop van het programma de gezamenlijk ingezette koers kunnen blijven volgen.

Kosten

Gratis.

bottom of page